Șeful și administratorii Termoenergetica, asigurați până la suma de 12 milioane de euro

Șeful și administratorii Termoenergetica, asigurați până la suma de 12 milioane de euro
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 30 mai 2023

FAST Brokers a câștigat, din postura de unic ofertant, o licitație organizată de Compania Municipală Termoenergetica pentru servicii de asigurare de răspundere civilă tip "Directors and Officers Liability" (D&O), polița urmând să acopere membrii Consiliului de Administrație și directorul general ai societății.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractul de asigurare a fost bugetat și atribuit pentru suma de 750.000 lei pentru 12 luni.

Suma asigurată a fost stabilită la 12 milioane de euro, din care 2 milioane de euro pentru administratori și 10 milioane de euro pentru directorul general. Mai multe detalii AICI.

DOCUMENT BRD Asigurări de Viață, regres de peste 30% al veniturilor. În schimb, profitul net s-a dublat CITEȘTE ȘI DOCUMENT BRD Asigurări de Viață, regres de peste 30% al veniturilor. În schimb, profitul net s-a dublat

Compania Municipală Termoenergetica București fost înființată în 2019 și, începând cu 1 decembrie 2019, este operatorul regional al serviciului public de alimentare cu energie termică în arealul deservit de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică București-Ilfov.

FAST Brokers a fost înființat în 2002, are un capital social de 200.000 lei și este controlat de Liliana și Iulian Valentin Gheorghiu.

viewscnt
Afla mai multe despre
termoenergetica
fast brokers
polita
director general
administratori
raspundere civila