AS Metal Com se împrumută la Intesa Sanpaolo Bank

AS Metal Com se împrumută la Intesa Sanpaolo Bank
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mai 2021

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo, a acordat companiei AS Metal Com SRL o facilitate de credit în valoare de 4 milioane de lei, având ca scop asigurarea  necesarului de lichiditate pentru desfășurarea activității curente.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Facilitatea a fost aprobată cu garanție de la stat, emisă de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19 pe care o implementează în urma mandatului special primit din partea statului român.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

“Reciclarea este o componentă sine-qua-non a conceptului de Economie Circulară, dar a considera ca fiind suficientă această apartenență este o greșeală. Economia Circulară impune proceselor industriale de reciclare să răspundă la o dublă provocare: dezvoltarea de tehnologii care să permită tratarea unui input de deșeuri metalice compozite cât mai larg, iar procesele industriale de reciclare nu trebuie să aibă impact asupra mediului (emisii în sol, în aer, în apă)” a declarat Constantin Apostol, CEO al companiei.

AS Metal a fost înființată în 1993. Din anul 2009 face parte din holdingul industrial italian FECS creat de antreprenorul Olivo Foglieni. Compania activează de 25 de ani în sectorul reciclării deșeurilor metalice. Clienții săi sunt preponderent activi în industria auto, siderurgică și a bunurilor de larg consum.

Compania participă la circuitul de reciclare prin colectarea deșeurilor din aluminiu care sunt procesate în materii prime secundare și reintroduse în circuitul industrial. Anual, compania reintroduce în circuitul industrial circa 17.000 tone de aliaje din aluminiu secundar turnate în lingouri și 2.000 tone de materii prime secundare din alte metale.

viewscnt
Afla mai multe despre
as metal com srl
intesa sanpaolo bank