Cardurile și ATM-urile BCR nu vor funcționa în noaptea de 14 octombrie

Cardurile și ATM-urile BCR nu vor funcționa în noaptea de 14 octombrie
scris 13 oct 2017

Banca Comercială Română, membră a Erste Group, a anunțat că ATM-urile, cardurile și POS-urile băncii nu vor funcționa în noaptea de 14 octombrie, în intervalul orar 00:00 - 06:00, din cauza unor lucrări de îmbunătățire a sistemului informatic.

”Ca urmare a unor lucrări de îmbunătățire a sistemului informatic, în data de 14 octombrie 2017, în intervalul orar 00:00 - 06:00, următoarele servicii BCR nu vor putea fi utilizate ATM/MFM/POS BCR precum și tranzacțiile cu carduri BCR la ATM/POS BCR/non BCR. În același timp, operațiunile cu carduri nebancare sunt disponibile la echipamentele APT (Ghișeul Automat).”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul băncii.

Indicele Robor la 3 luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la cele mai multe credite în lei, crește din nou, până la 1,84%, cel mai mare nivel din ultimii 3 ani CITEȘTE ȘI Indicele Robor la 3 luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la cele mai multe credite în lei, crește din nou, până la 1,84%, cel mai mare nivel din ultimii 3 ani

Banca Comerciala Română, care are o cotă de peste 16% din sistemul bancar românesc, deține cea mai mare rețea națională de ATM - aproape 2.100 de bancomate și POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianți.

Banca Comercială Română, cel mai mai mare grup financiar din România, a anunțat un profit net de 305,6 milioane de lei în prima jumătate a anului.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bcr
carduri
atm