Cardurile și ATM-urile BCR nu vor funcționa în noaptea de 14 octombrie

Cardurile și ATM-urile BCR nu vor funcționa în noaptea de 14 octombrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 oct 2017

Banca Comercială Română, membră a Erste Group, a anunțat că ATM-urile, cardurile și POS-urile băncii nu vor funcționa în noaptea de 14 octombrie, în intervalul orar 00:00 - 06:00, din cauza unor lucrări de îmbunătățire a sistemului informatic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Ca urmare a unor lucrări de îmbunătățire a sistemului informatic, în data de 14 octombrie 2017, în intervalul orar 00:00 - 06:00, următoarele servicii BCR nu vor putea fi utilizate ATM/MFM/POS BCR precum și tranzacțiile cu carduri BCR la ATM/POS BCR/non BCR. În același timp, operațiunile cu carduri nebancare sunt disponibile la echipamentele APT (Ghișeul Automat).”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul băncii.

Indicele Robor la 3 luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la cele mai multe credite în lei, crește din nou, până la 1,84%, cel mai mare nivel din ultimii 3 ani CITEȘTE ȘI Indicele Robor la 3 luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la cele mai multe credite în lei, crește din nou, până la 1,84%, cel mai mare nivel din ultimii 3 ani

Banca Comerciala Română, care are o cotă de peste 16% din sistemul bancar românesc, deține cea mai mare rețea națională de ATM - aproape 2.100 de bancomate și POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianți.

Banca Comercială Română, cel mai mai mare grup financiar din România, a anunțat un profit net de 305,6 milioane de lei în prima jumătate a anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
bcr
carduri
atm