SIF Muntenia și Avicola își retrag o parte din aportul la firma care operează Muntenia Business Center, printre primele clădiri de birouri dezvoltate lângă Piața Unirii

SIF Muntenia și Avicola își retrag o parte din aportul la firma care operează Muntenia Business Center, printre primele clădiri de birouri dezvoltate lângă Piața Unirii
scris 6 nov 2017

SIF Muntenia și Avicola București își retrag o parte din aportul la firma care operează clădirea de birouri Muntenia Business Center din centrul Capitalei, reducând capitalul social al firmei cu 17 milioane lei, la 29,3 milioane lei.

Capitalul este redus prin restituirea către acționari a unei cote-părți din aporturi și micșorarea numărului de acțiuni.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Firma a fost înființată în 2008 cu un capital social de peste 92 milioane lei, format prin aport atât în natură, cât și în numerar de SIF Muntenia (69,1%) și Avicola București (30,8%), companie controlată de societatea de investiții financiare.

Tranzacție germano-spaniolă în România: Producătorul de pompe Wilo, cu afaceri de peste 1 miliard euro, construiește în Otopeni o clădire de birouri și hale CITEȘTE ȘI Tranzacție germano-spaniolă în România: Producătorul de pompe Wilo, cu afaceri de peste 1 miliard euro, construiește în Otopeni o clădire de birouri și hale

Contribuția SIF Muntenia la capitalul firmei l-a constituit un aport în numerar de 3 milioane lei și unul în natură, constând în clădirea de birouri, evaluată atunci la 59,5 milioane lei.

Acum, și după reducerea capitalului social, aportul în natură al SIF Muntenia se va cifra la 17,2 milioane lei.

Muntenia Business Center, clădire finalizată în 1997 lângă Pasajul Mărășești din apropierea Pieței Unirii din Capitală, are o suprafață construită de 11.000 de metri pătrați, fiind printre primele imobile de birouri dezvoltate în zonă, alături de sediul Registrului Comerțului.

Printre firmele care au încheiat contracte de închiriere în clădire sunt Veltravel, Kunden Broker, Editura Didactică, Unisem, Florital Consulting, Euromedica Group, SSIF Broker, Holze Designer Industry.

Suprafața totală destinată birourilor este de 5.753 metri pătrați.

viewscnt
Afla mai multe despre
muntenia
birouri
unirii