UniCredit Bank ia în calcul amânarea ratelor la credite pentru persoane fizice, dar numai în funcție de solicitare și de fiecare situație în parte. Retrageri gratuite la ATM

UniCredit Bank ia în calcul amânarea ratelor la credite pentru persoane fizice, dar numai în funcție de solicitare și de fiecare situație în parte. Retrageri gratuite la ATM
scris 23 mar 2020

UniCredit Bank ia în calcul amânarea ratelor la credite pentru persoane fizice, dar numai în funcție de solicitare și de fiecare situație în parte.

În același timp, clienții persoane fizice pot retrage numerar gratuit la întreaga rețea națională de ATM-uri, inclusiv aparate care nu aparțin UniCredit.

Pentru clienții IMM cu facilități de credit în derulare, care sunt temporar afectați de Covid-19 și vor solicita suport, UniCredit spune doar că a implementat un flux rapid de decizie pentru a găsi cea mai potrivită soluție, în termene scurte.

Clienții care deja parcurg o perioadă dificilă cauzată de contextul actual pot să contacteze UniCredit la numărul de telefon 021.200.20.80, de luni până vineri, între 9.00 – 17.00. 

Banca anunță, totodatăm reducerea programului de lucru în câteva sucursale pentru a proteja salariații și clienți în perioada pandemiei.

“Suntem alături de clienții noștri în această perioadă dificilă și vrem să îi ajutăm să se concentreze asupra lucrurilor care contează cu adevărat pentru ei: sănătatea și siguranța. De aceea, îi încurajăm să utilizeze cu prioritate și cu zero costuri canalele alternative ale băncii - Mobile și Online Banking pentru persoanele fizice sau BusinessNet pentru companii - și, de asemenea, să ne contacteze dacă sunt deja afectați, în mod  temporar, de situația actuală și au nevoie să acceseze soluțiile pe care le oferim. Ca bancă ce are puternice rădăcini europene și care a susținut întotdeauna economia locală, vom adopta toate măsurile rezonabile pentru a ajuta companiile să depășească această perioadă tulbure, evaluând situațiile individuale”, a declarat Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank

Banca a anunțat și o donație de 120.000 euro către Asociația Zi de Bine pentru achiziția a două aparate de ventilație mecanică de înaltă performanță și pentru acoperirea altor nevoi medicale.

Cele două aparate de ventilație mecanică vor fi distribuite de asociație către două spitale, în funcție de nevoi. Acestea vor putea fi folosite pe termen lung în tratamentul pacienților cu insuficiență respiratorie acută. Donația băncii va acoperi și alte nevoi medicale generate de pandemia COVID-19, așa cum vor fi identificate împreună cu spitalele.

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
unicredit bank
donatie