BCR oprește sistemul de carduri, în noaptea de miercuri spre joi

BCR oprește sistemul de carduri, în noaptea de miercuri spre joi
scris 6 nov 2019

Banca Comercială Română (BCR) va opri sistemul de carduri, în noaptea de miercuri spre joi (7 noiembrie, între orele 0:00 și 5.00), în vederea unor lucrări de îmbunătățire a performanțelor, potrivit unui comunicat de presă al băncii.

În acest interval orar nu vor putea fi utilizate echipamentele de tip ATM (bancomate), MFM (mașini multifuncționale) și POS (aparatele de plată cu cardul). De asemenea, cardurile BCR nu vor putea efectua tranzacții în rețeaua BCR și nici în alte rețele de acceptare, scrie Agerpres.

Noul Guvern vrea să majoreze contribuția la Pilonul II de pensii și pregătește discuții cu administratorii fondurilor private CITEȘTE ȘI Noul Guvern vrea să majoreze contribuția la Pilonul II de pensii și pregătește discuții cu administratorii fondurilor private

În aplicația George (Mobile & Internet Banking) nu vor putea fi efectuate operațiuni specifice cardului (blocare/deblocare card, modificări limite tranzacționale, rambursare card de credit).

Tranzacțiile la automatele de schimb valutar (ASV-uri) nu vor fi afectate, iar cele la ghișeele automate (APT-uri) vor putea fi realizate numai cu autentificare cu cartonaș cu cod de bare, fără să fie posibilă autentificarea cu card BCR.

viewscnt
Afla mai multe despre
bcr
bancomat