Bitcoin a coborât sub pragul de 37.000 de dolari, după avansul puternic de luni. Amazon spune că nu va accepta deocamdată plățile în criptomonede

Bitcoin a coborât sub pragul de 37.000 de dolari, după avansul puternic de luni. Amazon spune că nu va accepta deocamdată plățile în criptomonede
scris 27 iul 2021

Bitcoin a coborât marți sub pragul de 37.000 de dolari, după avansul puternic din ședința precedentă, în contextul în care gigantul american Amazon a negat că va accepta plățile în criptomonede până la finele anului viitor.

Criptomoneda a atins un minim intraday de 36.419 dolari, revenind apoi la circa 38.000 de dolari, arată datele Coindesk.

Duolingo, care deține cea mai populară aplicație pentru învațarea limbilor străine, se listează pe bursă și țintește o evaluare de până la 3,4 miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Duolingo, care deține cea mai populară aplicație pentru învațarea limbilor străine, se listează pe bursă și țintește o evaluare de până la 3,4 miliarde de dolari

„În pofida interesului nostru pentru criptomonede, speculațiile cu privire la planurile specifice pe care le-am avea pentru monedele virtuale nu sunt adevărate. Continuăm să explorăm ce ar însemna acest lucru pentru clienții Amazon”, a declarat un purtător de cuvânt al gigantului american.

Luni, bitcoin s-a apreciat puternic, pe fondul lichidării pozițiilor short de către traderi și al speculațiilor privind o eventuală intrare a gigantului american din e-comerț Amazon pe piața criptoactivelor.

Moneda a depășit pentru scurt timp pragul de 40.000 de dolari, nivel de rezistență, pentru prima oară în ultimele 6 săptămâni.

Săptămâna trecută, Amazon a anunțat că angajează personal pentru pozițiile de expert în monede digitale și blockchain, stârnind speculații că ar putea accepta plățile cu criptomonede pe viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
amazon
criptomonede