Bitcoin a scăzut luni cu peste 10%, sub pragul de 5.000 de dolari pe unitate

Bitcoin a scăzut luni cu peste 10%, sub pragul de 5.000 de dolari pe unitate
scris 20 nov 2018

Bitcoin a scăzut luni cu peste 10%, sub pragul de 5.000 de dolari pe unitate, investitorii în monede virtuale continuând să își vândă din dețineri, transmite MarketWatch.

Pe parcursul tranzacțiilor de luni, bitcoin a atins un minim al zilei de 4.970 de dolari pe unitate, pe platforma pentru monede virtuale Kraken, acesta fiind cel mai redus nivel atins după 12 octombrie 2017, scrie News.ro.

Pe platforma grupului CME, contractele futures pentru bitcoin au scăzut cu 7%. În cazul în care contractele scad cu 20% este impusă o limită, ceea ce înseamnă că acestea nu pot fi tranzacționate sub nivelul respectiv.

Decizie: Airbnb nu mai prezintă oferte pentru anumite locuințe CITEȘTE ȘI Decizie: Airbnb nu mai prezintă oferte pentru anumite locuințe

Seria actuală de vânzări a celei mai valoroase monede digitale din lume a început miercurea trecută, când bitcoin a coborât sub nivelul de spirijin de 6.000 de dolari pe unitate. Ulterior, bitcoin a fost tranzacționat în declin în cinci din ultimele șase ședințe de tranzacționare.

Bitcoin este în scădere cu 63,4% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut și cu 73% față de un nivel record absolut.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
monede virtuale