China elimină restricțiile asupra băncilor străine, companiilor de brokeraj și managerilor de fonduri

China elimină restricțiile asupra băncilor străine, companiilor de brokeraj și managerilor de fonduri
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 oct 2019

China va elimina restricțiile asupra băncilor străine, companiilor de brokeraj și managerilor de fonduri, a anunțat miercuri televiziunea de stat, după o reuniune a Guvernului premierului Li Keqiang, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Decizia, care vine la aproape 18 ani de când China a devenit membră a Organizației Mondiale a Comerțului (OMC), ar putea avea însă un impact limitat asupra industriei financiare extrem de competitive, dominată de firmele chineze de stat, scrie Agerpres.

România, pe prima poziție din UE în Topul scumpirilor pentru a noua lună la rând. În zona euro, inflația coboară sub 1% CITEȘTE ȘI România, pe prima poziție din UE în Topul scumpirilor pentru a noua lună la rând. În zona euro, inflația coboară sub 1%

Beijingul și-a accelerat eforturile de deschidere a sectorului său financiar, pe fondul războiului comercial cu Washingtonul, care a cerut, printre altele, sporirea accesului la sectorul financiar chinez.

viewscnt
Afla mai multe despre
brokeraj
china