China elimină restricțiile asupra băncilor străine, companiilor de brokeraj și managerilor de fonduri

China elimină restricțiile asupra băncilor străine, companiilor de brokeraj și managerilor de fonduri
scris 17 oct 2019

China va elimina restricțiile asupra băncilor străine, companiilor de brokeraj și managerilor de fonduri, a anunțat miercuri televiziunea de stat, după o reuniune a Guvernului premierului Li Keqiang, transmite Reuters.

Decizia, care vine la aproape 18 ani de când China a devenit membră a Organizației Mondiale a Comerțului (OMC), ar putea avea însă un impact limitat asupra industriei financiare extrem de competitive, dominată de firmele chineze de stat, scrie Agerpres.

România, pe prima poziție din UE în Topul scumpirilor pentru a noua lună la rând. În zona euro, inflația coboară sub 1% CITEȘTE ȘI România, pe prima poziție din UE în Topul scumpirilor pentru a noua lună la rând. În zona euro, inflația coboară sub 1%

Beijingul și-a accelerat eforturile de deschidere a sectorului său financiar, pe fondul războiului comercial cu Washingtonul, care a cerut, printre altele, sporirea accesului la sectorul financiar chinez.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
brokeraj
china