Indicele bursier american S&P 500 atinge un nou record. Investitorii așteaptă noi măsuri de stimulare

Indicele bursier american S&P 500 atinge un nou record. Investitorii așteaptă noi măsuri de stimulare
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 4 dec 2020

Indicele bursier american S&P 500 a atins un nou maxim istoric în ședința de vineri, în contextul în care investitorii pariază pe noi măsuri de stimulare a economiei Statelor Unite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

S&P 500 a urcat cu peste 0,7%, la 3.693,7 puncte, un nou nivel record. Și indicii americani Dow Jones Industrial Average (DJIA) și Nasdaq Composite sunt în urcare.

Comisia Europeană trimite aviz motivat României pentru că a întârziat transpunerea normelor legate de combaterea fraudelor vizând bugetul UE CITEȘTE ȘI Comisia Europeană trimite aviz motivat României pentru că a întârziat transpunerea normelor legate de combaterea fraudelor vizând bugetul UE

Cel mai recent raport privind piața muncii din SUA a dezamăgit puternic, însă a generat reacții pozitive pe bursă, alimentând speranțele legate de adoptarea unor noi măsuri de sprijin.

"Veștile proaste privind locurile de muncă ar putea fi o veste bună pentru investitori, deoarece înseamnă că adoptarea noilor măsuri de stimulare este aproape", spune Ryan Detrick, analist la LPL Financial, citat de Reuters.

viewscnt
Afla mai multe despre
s&p 500
dow jones
bursa
wall street
piata muncii
s&p 500 record
locuri de munca
stimulare sua
masuri de stimulare