Indicele Robor la șase luni a crescut la 3,47%

Indicele Robor la șase luni a crescut la 3,47%
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iul 2018

Indicele Robor la trei luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a stagnat la 3,35%, dar indicele Robor la șase luni a crescut la 3,47%, potrivit datelor publicate vineri de Banca Națională a României (BNR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Robor la trei luni este indicatorul principal în funcție de care se calculează dobânzile variabile la creditele în lei, scrie News.ro.

Omer Tetik, Banca Transilvania, despre proiectele senatorului Zamfir: N-ar trebui să ne depărtăm de legislația din țări dezvoltate, dar nici băncile să joace împotriva clienților. „Și eu cred că anumite segmente din piață trebuie reglementate” CITEȘTE ȘI Omer Tetik, Banca Transilvania, despre proiectele senatorului Zamfir: N-ar trebui să ne depărtăm de legislația din țări dezvoltate, dar nici băncile să joace împotriva clienților. „Și eu cred că anumite segmente din piață trebuie reglementate”

Joi, indicele a stagnat la 3,35%. În 5 iulie, acesta a crescut la 3,39%, cel mai mare nivel din 26 februarie 2014, când a fost 3,40%.

Totodată, indicele Robor la șase luni a crescut vineri la 3,47%, după ce stagnase joi la 3,46%.

În 6 iulie, indicele a crescut la 3,47%, cel mai mare nivel din 21 martie 2014, când a fost 3,47%.

viewscnt
Afla mai multe despre
robor
bnr