ING Bank, UniCredit, Visa, Mastercard, Edenred, Orange, Revolut și Banca Transilvania anunță lansarea Apple Pay în România

ING Bank, UniCredit, Visa, Mastercard, Edenred, Orange, Revolut și Banca Transilvania anunță lansarea Apple Pay în România
scris 26 iun 2019

Visa, Mastercard, Edenred, Orange, Revolut și Banca Transilvania au anunțat, miercuri, lansarea serviciului Apple Pay în România. Tot miercuri, ING Bank România șiUniCredit au anunțat lansarea acestui serviciu.

Mastercard a anunțat că, în curând, și clienții BCR, OTP Bank, Raiffeisen Bank și Sodexo vor putea face plăți prin Apple Pay, atât în magazine fizice, cât și prin aplicații sau online.

Cu Apple Pay pe iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac, clienții pot efectua plăți în magazine, prin aplicații sau prin internet, potrivit companiilor. Totodată, când este folosit un card de debit cu Apple Pay, numerele cardurilor nu sunt stocate pe dispozitiv și nici pe serverele Apple, scrie News.ro.

Deputații juriști avizează modificările la Legea privind darea în plată. Impreviziunea, definită în funcție de devalorizarea imobilului, deprecierea cursului și creșterea gradului de îndatorare CITEȘTE ȘI Deputații juriști avizează modificările la Legea privind darea în plată. Impreviziunea, definită în funcție de devalorizarea imobilului, deprecierea cursului și creșterea gradului de îndatorare

În schimb, este atribuit un număr unic al dispozitivului care este criptat și stocat în siguranță în elementul de securitate al dispozitivului utilizat. Fiecare tranzacție este autorizată cu un cod de securitate unic și alocat dinamic.

Pentru cumpărăturile în aplicații sau pe site-uri web folosind browserul Safari cu Apple Pay, nu este necesar să se completeze manual datele în formularul cardului sau să se introducă în mod repetat informații referitoare la transport sau opțiunile de facturare. 

Orice achiziție Apple Pay este autentificată doar cu o privire sau o atingere prin Face ID sau Touch ID sau folosind codul de securitate al dispozitivului, potrivit companiilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank
apple pay
unicredit