Mihaela Popa, CEC Bank: Toate pachetele legislative care se fac se adresează în principal persoanelor fizice

Mihaela Popa, CEC Bank: Toate pachetele legislative care se fac se adresează în principal persoanelor fizice
scris 22 mar 2018

Toate pachetele legislative, în ceea ce privește creditarea, se adresează persoanelor fizice, dar pentru IMM-uri nu prea sunt, reiese din declarațiile Mihaelei Popa, vicepreședinte CEC Bank.

Șeful Twitter crede că în 10 ani Bitcoin va deveni moneda universală a lumii CITEȘTE ȘI Șeful Twitter crede că în 10 ani Bitcoin va deveni moneda universală a lumii

"Toate pachetele legislative care se fac se adresează în principal persoanelor fizice, precum Prima Casă, Prima Mașină, fel de fel de facilități, așa cum e legea cu dobânda, dar pentru micii întreprinzători, IMM-uri, agricultură... Toată lumea spune că băncile nu dau credite. Nu, băncile dau credite, însă dau la niște condiții de eligibilitate și parteneriat cu cel din fața noastră. Fiecare trebuie să își asume, și de o parte și de alta, un anumit risc. Mai mult, dăm credite pentru start-up-uri", a spus Popa, într-o conferință organizată de PRIAevents, scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mihaela popa
cec bank