Moneda Elrond eGold debutează pe eToroX, la scurt timp după anunțul lansării aplicației de plăți internaționale Maiar

Moneda Elrond eGold debutează pe eToroX, la scurt timp după anunțul lansării aplicației de plăți internaționale Maiar
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 15 dec 2020

Rețeaua blockchain Elrond anunță că moneda sa eGold (EGLD) va fi listată pe platforma internațională de exchange eToroX, devenind disponibilă pentru tranzacționare începând din 23 decembrie 2020.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Elrond a reușit să livreze prima arhitectură cu adevărat scalabilă folosind tehnologia “sharding”, capabilă să livreze 15.000 de tranzacții pe secundă în configurația actuală. Comparativ cu cele 7 tranzacții pe secundă ale Bitcoin și 14 tranzacții pe secundă ale Ethereum, Elrond atinge o viteză de tranzacționare semnificativ mai rapidă, așa cum a demonstrat și în rețeaua sa de test public, unde s-au înregistrat 263.000 de tranzacții pe secundă.

Deasemenea, Elrond a anunțat de curând lansarea globală a aplicației sale de plăți globale Maiar, programată pentru data de 31 Ianuarie 2021. Aplicația oferă funcționalități similare cu PayPal, Revolut și Google Pay, la un cost fix mult mai mic, dar fără a colecta informații personale. Maiar va reprezenta motorul pentru creșterea accelerată a companiei Elrond în următoarea perioadă.

“Siguranța și utilitatea criptomonedelor în economia internetului a fost demonstrată de Bitcoin de-a lungul a 10 ani de existență, timp în care siguranța sa nu a fost compromisă, iar valoarea și răspândirea lui au crescut. Dar performanța sa este insuficientă pentru nevoile semnificative ale internetului, iar Elrond rezolvă această problemă prin tehnologie inovatoare și aplicația Maiar, prin care vom aduce următorul miliard de oameni în crypto”, a declarat  Beniamin Mincu, Director Executiv și Fondator Elrond Network. 

“Sunt convins că tehnologia blockchain va fi utilizată într-o varietate de industrii, iar adopția inclusiv în domenii critice este doar o chestiune de timp. Proiectul Elrond m-a atras de la început prin tehnologia creată, și mai ales prin modalitatea în care aceasta rezolvă problemele serioase de scalabilitate. Consider că acesta este un moment important pentru piața globală blockchain, în care performanța tehnologiei crește semnificativ prin inovația adusă de Elrond”, a completat Andrei Pitiș, CEO Simple Capital și adviser al Elrond Network încă de la înființare. 

eToroX este o platformă destinată tranzacționării de criptomonede de către profesioniști, concepută și produsă special pentru comunitatea de traderi corporate și instituționali. Exchange-ul eToroX reprezintă o soluție de trading a criptomonedelor, considerată eficientă și sigură.

Compania eToro este un nou unicorn, recent evaluat la peste 2,5 miliarde de dolari. Platforma digitală oferă celor peste 15 milioane de utilizatori acces la piețele de capital, comodități, forex și criptomonede.

Pe fondul interesului crescut al investitorilor instituționali și privați, prețul Bitcoin a depășit de curând vechiul record de aproape $20,000, stabilit în 2017.

Pe fondul acestei cereri substanțiale și adopției rapide a tehnologiei blockchain în sistemele financiare globale, este de așteptat ca piața criptomonedelor să depășească în curând o capitalizare totală de peste $1 trilion (1,000 de miliarde de dolari) și să își continue traiectoria de creștere.

Evoluția acestei piețe a fost un semnal puternic pentru eToro, care a decis să fructifice această oportunitate și, după o pauză de mai bine de 12 luni, să își extindă portofoliul de criptomonede, cu moneda eGold a ecosistemului Elrond.

Elrond este o rețea blockchain construită pentru a rula la performanța internetului, concepută să fie de 1000 de ori mai rapidă și eficientă decât rețelele existente. 

Elrond a fost fondata in 2018 de Beniamin Mincu împreună cu fratele său, Lucian Mincu, și antreprenorul Lucian Todea.

viewscnt
Afla mai multe despre
elrond
egold
maiar