AAGES distribuie un dividend cu randament net de peste 5%

AAGES distribuie un dividend cu randament net de peste 5%
scris 28 apr 2022

Producătorul de instalații de încălzire prin inducție AAGES din Târgu Mureș acordă dividende însumând 2 milioane lei.

 Adunarea Generală ale Acționarilor de la AAGES (AAG) a aprobat propunerea Consiliului de Administrație de repartizare a câștigului net aferent anului trecut. Dacă 2,44 milioane lei este rezultatul reportat, suma de 2,00 milioane lei va pleca spre acționari.

Dividendul brut cu dată a plății 9 iunie este de 0,2000 lei/acțiune și la ultimul preț de pe bursă, de 3,40 lei/acțiune, acesta poartă un randament net de 5,59%.

EXCLUSIV Viorel Cataramă mizează pe zeci de mii de investitori din rândul pompierilor, polițiștilor și jandarmilor pentru Nova Protect Fond. Unde merg banii CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Viorel Cataramă mizează pe zeci de mii de investitori din rândul pompierilor, polițiștilor și jandarmilor pentru Nova Protect Fond. Unde merg banii

În Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor a fost exprimat și un vot favorabil asupra unui plan de răscumpărare a propriilor acțiuni în limita a 1% din capitalul social, destinația titlurilor dobândite fiind pentru recompensarea angajaților societății.

viewscnt
Afla mai multe despre
aages
bvb
bursa
dividende