Acționarii AAGES votează dividendul înjumătățit față de anul trecut

Acționarii AAGES votează dividendul înjumătățit față de anul trecut

Sursa foto: Andrii Zastrozhnov / dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 28 apr 2021

Producătorul de instalații industriale AAGES va distribui un dividend cu randament de 3%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la AAGES Târgu Mureș (AAG), companie specializată pe fabricarea instalațiilor de încălzire prin inducție, a aprobat distribuirea de dividende în sumă de 1 milion lei din profitul net obținut anul trecut.

Dividendul brut de 0,1000 lei/acțiune este înjumătățit față de reperul de 0,2100 lei/acțiune pe care investitorii l-au avut în vedere de vara trecută. Compania obișnuise acționarii cu majorări ale dividendelor, dacă avem în vedere nivelul de 0,0900 lei/acțiune al dividendului brut distribuit în 2017 și cel de 0,15 lei/acțiune din 2018. 

Nuclearelectrica distribuie dividende de aproape 100 de milioane de euro CITEȘTE ȘI Nuclearelectrica distribuie dividende de aproape 100 de milioane de euro

Milionul de lei repartizat, raportat la ultimul preț de închidere de la BVB de 3,0800 lei/acțiune, conferă titlurilor AAGES, companie care îl are ca acționar majoritar pe inginerul Gabor Molnar, un randament net al dividendului de 3,04%. Data plății ar urma să fie la rândul ei împinsă ușor în timp, de la viramente programate la sfârșitul lunii mai în ultimii 2 ani, către 9 iunie în 2021.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
aages
bvb
bursa
dividende