Allview - Plasamentul privat de acțiuni Visual Fan s-a încheiat în prima zi, suprasubscris de peste 6 ori

Allview - Plasamentul privat de acțiuni Visual Fan s-a încheiat în prima zi, suprasubscris de peste 6 ori

Lucian Peticilă

Profit.ro
Profit.ro
scris 26 apr 2021

Oferta de tip plasament privat de acțiuni emise de Visual Fan, prin care compania care deține brandul Allview realizează o majorare a capitalului social prin aport în numerar, a fost încheeiată anticipat în prima zi, în condițiile unei suprasubscrieri de peste 6 ori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Visual Fan a emis 111.100 acțiuni (simbol ALW), subscrierea minimă în ofertă fiind de 1.100 acțiuni (adică 121.000 lei). Prețul de subscriere în ofertă a fost cuprins între 110 lei pe acțiune și 140 lei pe acțiune.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

În plasament au fost înregistrate subscrieri pentru 713.880 acțiuni, valoarea totală a acestora fiind de 99.219.450 lei și rezultând într-o suprasubscriere de peste 6 ori a ofertei. Majoritatea subscrierilor în plasamentul privat au fost efectuate online pe platforma de tranzacționare TradeVille.

Prețul final stabilit în ofertă a fost de 140 lei pe acțiune. În urma încheierii cu succes a plasamentului de acțiuni, evaluarea Visual Fan se situează la 155.554.000 lei. Fondurile atrase vor fi folosite pentru finanțarea activității curente a companiei, accelerarea vânzărilor și intensificarea campaniilor de marketing.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Visual Fan va face demersurile necesare listării acțiunilor sale pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București, pe piața AeRO, cu simbolul ALW. 

“Încheierea cu succes a plasamentului privat de acțiuni, intermediat de TradeVille, este un prim pas dintr-o nouă etapă de dezvoltare a Allview, în care ne propunem să investim în extinderea capacităților proprii de creare și de implementare a tehnologiilor digitale. Fie că este vorba de telefoane mobile inteligente, smart TVs, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri sau alte dispozitive, Allview a adus și va continua să aducă soluții inovatoare, care schimbă lumea. Ne bucurăm să avem alături noi acționari care cred în potențialul nostru și al căror capital financiar și de încredere ne vor ajuta să creștem accelerat în mai multe arii de business", a declarat Lucian Peticilă, Fondator și Director General, Visual Fan.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
visual fan
allview