Alumil Rom Industry, randament cu 2 cifre al dividendului

Alumil Rom Industry, randament cu 2 cifre al dividendului
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 23 mar 2020

Acțiunile furnizorului de profile de tâmplărie Alumil au crescut cu peste 12% vineri, după propunerea pentru un dividend consistent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al companiei Alumil Rom Industry (ALU), care desface în România profile de tâmplărie din aluminiu ale grupului elen Alumil Miloas, a convocat pentru 24-25 aprilie Adunările Generale ale Acționarilor, pe ordinea de zi figurând distribuirea unui dividend brut de 0,0960 lei/acțiune.

Repartizarea de câștig, după prăbușirile de cotații din ultimele săptămâni, conferă acționarilor un randament cu 2 cifre, fapt pentru care piața a reacționat, iar prețul titlurilor Alumil au crescut vineri cu 12,09%, până la prețul de 0,7000 lei/acțiune. La acest nivel, dividendul cu ex-data la 11 septembrie și dată a plății 5 octombrie, încă poartă un randament net de 13,03%.

ANALIZĂ - 37% dintre firme și-au redus activitatea, iar 23% au oprit operațiunile din cauza pandemiei Covid-19. Peste 280.000 de firme din România se află în situație cu risc mare de insolvență CITEȘTE ȘI ANALIZĂ - 37% dintre firme și-au redus activitatea, iar 23% au oprit operațiunile din cauza pandemiei Covid-19. Peste 280.000 de firme din România se află în situație cu risc mare de insolvență

În Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor este propusă spre vot aprobarea prelungirii facilității de credit în sumă de 2,00 milioane euro contractată la Banca Transilvania.

viewscnt
Afla mai multe despre
alumil rom industry
bvb
bursa
dividende