Bani din bere. Acționarii Bermas aprobă dividendele

Bani din bere. Acționarii Bermas aprobă dividendele

Sursa foto: Ossi Lehtonen / dreamstime.com

scris 19 apr 2021

Producătorul de bere Bermas distribuie un dividend cu randament mai mic de 3%.

Ce urmează să se întâmple pe piața de capital din România, în actualul context de pandemie, va fi anunțat la videoconferința Profit Piața de Capital.forum, deschisă de premierul Florin Cîțu și organizată cu sprijinul Banca Transilvania, al Bursei de Valori București, Evergent Investments, SIF Banat-Crișana, SIF Muntenia, Depozitarul Central, Romgaz, Transgaz, Biofarm și Conpet. Detalii pot fi văzute AICI

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Bermas Suceava (BRM) a aprobat repartizarea câștigului net de 1,66 milioane lei obținut anul trecut. Nu mai puțin de 90,96% din acest profit, respectiv suma de 1,51 milioane lei, va pleca spre acționari sub formă de dividende.

Dividendul brut cu dată a plății 17 august este de 0,07 lei/acțiune și, raportat la ultimul preț de închidere, de 2,3000 lei/acțiune al titlurilor Bermas, aduce investitorilor un randament net de 2,89%.

Evergent Investments, fosta SIF Moldova, lansează ofertă de răscumpărare pentru mai puțin de 1% din acțiunile proprii, la un preț cu 20% peste cel de piață CITEȘTE ȘI Evergent Investments, fosta SIF Moldova, lansează ofertă de răscumpărare pentru mai puțin de 1% din acțiunile proprii, la un preț cu 20% peste cel de piață

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor compania care desface berile Bermas, Suceava și Călimani a aprobat plafoane la creditele pe termen scurt pentru finanțarea parțială a activității de producție, in limita valorii totale de 10,00 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
bermas
bere
bvb
bursa
dividende
suceava