Bogdan Drăgoi, noul director general al SIF Banat-Crișana

Bogdan Drăgoi, noul director general al SIF Banat-Crișana

Sursa foto: Agerpres

scris 21 aug 2015

Autoritatea de Supraveghere Financiară a avizat modificarea componenței conducerii SIF Banat-Crișana (SIF1), prin numirea lui Bogdan Drăgoi, fost ministru al Finanțelor, în funcția de director general și a lui  Octavian Avrămoiu în funcția de director general adjunct.

"Avizul ASF este în conformitate cu Hotărârea nr. 3/14.07.2015 a Consiliului de Administrație al SIF Banat-Crișana, prin care a fost votată noua conducere a societății", se menționează într-un comunicat al instituției financiare.

De asemenea, din componența conducerii SIF Banat-Crișana mai fac parte Grigore Aurelia Gabriela, director general adjunct Operațiuni, și Sferdian Teodora, director general adjunct Dezvoltare.

Bogdan Drăgoi și Octavian Avrămoiu sunt și membrii ai Consiliului de Administrație al SIF1, fiind aleși de Adunarea Generală a Acționarilor și avizați de către ASF. Bogdan Drăgoi a fost ministru de Finanțe în 2012, după ce anterior ocupase poziția de secretar de stat în cadrul aceluiași minister. Octavian Avrămoiu a fost director de cabinet în timpul mandatului lui Bogdan Drăgoi, fiind membru al Baroului București și lichidator judiciar.

viewscnt
Afla mai multe despre
dragoi bogdan alexandru
sif 1
sif banat crisana