Bursa de Valori București repartizează aproape întreg profitul net din 2020 sub formă de dividende

Bursa de Valori București repartizează aproape întreg profitul net din 2020 sub formă de dividende

Sursa foto: Jakub Krechowicz / dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 15 mar 2021

Operatorul de piață BVB distribuie un dividend cu randament de 4%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al Bursei de Valori București (BVB) a convocat pentru data de 19-20 aprilie Adunările Generale ale Acționarilor, pe ordinea de zi figurând inclusiv repartizarea câștigului net de 9,12 milioane lei obținut anul trecut. Nu mai puțin de 94,19% din acest profit, respectiv suma de 8,59 milioane lei, va pleca spre acționari sub formă de dividende.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Dividendul brut cu dată a plății 22 iunie este de 1,06742 lei/acțiune, și raportat la ultimul preț de închidere de 24,50 lei/acțiune al ultimelor titluri, conferă investitorilor un randament net de 4,14%.

În Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor figurează un vot privind o ofertă publică de răscumpărare pentru un număr de până la 0,75% din acțiunile proprii.

viewscnt
Afla mai multe despre
bvb
bursa
dividende