Câștig din bere, mai mare decât la bancă

Câștig din bere, mai mare decât la bancă

Sursa foto: Elena Molodavkina / dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 9 mar 2020

Producătorul bucovinean al berilor Bermas, Suceava și Călimani vine în fața acționarilor cu un randament net de aproape 6%, semnificativ sporit față de media dobânzii la depozitele bancare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al companiei Bermas Suceava (BRM) a convocat pentru data de 9 aprilie Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând repartizarea câștigului net de 1,96 milioane lei realizat în 2019.

EXCLUSIV Întrebări încinse pe masa ASF legate de oferta Ves Sighișoara. Cea mai importantă: a fost schimbat acționarul majoritar cu un off-shore din Insulele Virgine? CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Întrebări încinse pe masa ASF legate de oferta Ves Sighișoara. Cea mai importantă: a fost schimbat acționarul majoritar cu un off-shore din Insulele Virgine?

Astfel, societatea va distribui, cu ex-data 29 mai și dată a plății 15 iunie, un dividend brut de 0,08 lei/acțiune, care, raportat la ultimul preț de la Bursa de Valori București, de 1,3100 lei/acțiune, oferă investitorilor un randament net de 5,80%.

viewscnt
Afla mai multe despre
bermas
bere
bvb
bursa
dividende
suceava