Comelf Bistriția și-a majorat profitul trimestrial cu o treime

Comelf Bistriția și-a majorat profitul trimestrial cu o treime
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 15 mai 2016

Deși a suferit un declin al veniturilor în primul trimestru, compania Comelf a obținut un profit net de 1,8 milioane lei, cu mai bine de o treime mai mare decât în perioada similară a anului trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Producătorul de utilaje Comelf Bistrița (CMF) a realizat în primele trei luni ale anului venituri din exploatare de 45,86 milioane lei, cu 2,94% mai mici decât cele de 47,25 milioane lei înregistrate în T1 2015. Cheltuielile totale operaționale au fost reduse într-o dinamică încă și mai ridicată, de 3,63%, la 43,52 milioane lei, de la 45,16 milioane lei. Acesta este contextul în care compania raportează un profit net trimestrial de 1,8 milioane lei, cu 35,54% mai mare decât în perioada similară a anului trecut.

Activele totale ale Comelf erau la 31 martie de 183,73 milioane lei, în timp ce datoriile totale se cifrau la 73,55 milioane lei, ambii indicatori vând deviașii minore față de valorile înregistrate la finele anului trecut.

Compania controlată în proporție de 77,59% prin Uzinsider de oamenii de afaceri Constantin Savu și Emanuel Babici este listată la Bursa de Valori București. La prețul de închidere de vineri al titlurilor cu simbolul CMF de 1,95 lei/acțiune, capitalizarea bursieră a companiei este de 45,65 milioane lei (10,15 milioane euro).
 

viewscnt
Afla mai multe despre
comelf bistrita
bvb
bursa