Digi Communications se împrumută de la ING Bank pentru refinanțarea obligațiunilor scadente în anul viitor

Digi Communications se împrumută de la ING Bank pentru refinanțarea obligațiunilor scadente în anul viitor
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 3 iun 2024

Digi Communications și subsidiara sa din România accesează un credit cu o valoare de 150 milioane euro de la ING Bank.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Cum dezghețăm piața listărilor, ce noi IPO sunt de așteptat, inclusiv de la companii de stat, lecții din experiența companiilor care s-au listat, perspective pentru investitorii de retail, ce poate atrage populația să-și plaseze banii pe piața de capital, ce schimbări de reglementare sunt așteptate de la ASF, ce oportunități de investiții au fondurile de pensii, cum va arăta piața derivatelor și pe ce lichiditate vom putea miza în anii următori sunt doar o parte dintre temele care vor fi discutate, pe 13 iunie, la Profit Piața de Capital.forum - Ediția a IV-a. DETALII AICI

Digi Communications (DIGI), împreună cu Digi România, filiala sa din România, în calitate de împrumutați și garanți inițiali și Digi Spain Telecom, în calitate de garant inițial, au semnat un contract de împrumut cu ING Bank N.V. în calitate de subscriitor, aranjor principal mandatat, coordonator principal și creditor inițial și ING Bank, Sucursala Londra în calitate de agent de facilitate.

Înțelegerea include un împrumut la termen în sumă de 150,00 milioane euro, cu o maturitate de 3 ani de la data primei utilizări. Sumele împrumutate pot fi utilizate de către Societate și Digi România pentru refinanțarea Obligațiunilor Senioare Garantate de 450,00 milioane euro emise de Digi România, care sunt scadente în 2025.

CEO: Ritmul de scădere a producției OMV Petrom va accelera CITEȘTE ȘI CEO: Ritmul de scădere a producției OMV Petrom va accelera

La 31 martie 2024, Digi avea datorii totale de 2,58 miliarde lei, în regativă stagnare față de cele prinse în bilanț la finalul anului trecut. La aceeași dată, societatea raporta active totale de 3,40 miliarde lei.

Digi Communications, înregistrată în jurisdicție olandeză, s-a listat la Bursa de Valori București în primăvara anului 2017 și la ultimul preț de închidere de 65,60 lei/acțiune are o capitalizare bursieră de 6,56 miliarde lei (1,32 miliarde euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
digi
rcs&rds
bvb
bursa