Digi rostogolește datorii de 163 milioane de euro

Digi rostogolește datorii de 163 milioane de euro
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 2 feb 2018

RCS&RDS și subsidiara sa din Ungaria au contractat o facilitate sindicalizată de credit cu Citibank și ING Bank ce înlocuiește parțial împrumutul de tip bridge semnat în octombrie 2017.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Digi Communications (DIGI) anunță refinanțarea creditului de tip bridge contractat anul trecut pentru achiziția operatorului Invitel Tavkozlesi din Ungaria. Astfel, RCS&RDS și operatorul telecom cumpărat în Ungaria au accesat ieri o facilitate sindicalizată care înlocuiește parțial împrumutul de tip bridge accesat în octombrie 2017. Creditorii sunt aceiași, respectiv filiala londoneză a Citibank și ING Bank.

Facilitatea sindicalizată are o maturitate de 5 ani și dobânda aplicabilă este de 2,65%, informează o notificare a Digi remisă Bursei de Valori București la finalul ședinței de tranzacționare de astăzi.

BERD a subscris 10% din emisiunea de eurobonduri de 500 milioane euro a NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România CITEȘTE ȘI BERD a subscris 10% din emisiunea de eurobonduri de 500 milioane euro a NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România

Digi a cumpărat în vară operatorul telecom Invitel Tavkozlesi, pentru care s-a angajat să plătească 140 milioane de euro, iar în octombrie a încheiat contractele de împrumut pentru finanțarea tranzacției.

Potrivit ultimei raportări trimestriale, Digi Communications avea la data de 30 septembrie 2017 datori totale de 1,21 miliarde euro, în creștere cu 1,68% față de cele de 1,19 miliarde euro de la sfârșitul anului 2016. Compania s-a listat la BVB în luna mai a anului trecut, iar la finalul ședinței de tranzacționare de astăzi prețul este de 37,00 lei/acțiune, cu 7,50% sub prețul de 40,00 lei/acțiune al ofertei publice care a adus acest emitent la cota bursei. La ultima cotare, capitalizarea de piață a companiei se ridică la 3,70 miliarde lei (795,25 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
rcs&rds
ing bank
citibank
digi
bvb
bursa