Electrica vizează emiterea de obligațiuni verzi de până la 300 milioane euro

Electrica vizează emiterea de obligațiuni verzi de până la 300 milioane euro

Sursa foto: Prakitta Lapphatthranan | Dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 6 mar 2024

Compania de distribuție Electrica va distribui un dividend cu randament de 1% și vizează plasarea de obligațiuni corporative.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al Electrica (EL) a convocat pentru data de 25 aprilie Adunarea Generală a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând propunerea pentru acordarea de dividende în valoare de 40,00 milioane lei.

Dividenul brut cu dată a plății 21 iunie este de 0,1178 lei/acțiune. Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de la BVB, de 12,26 lei/acțiune, al titlurilor Electrica acesta conferă acționarilor un randament de 0,88%.

Cemacon, deținută de fondatorii Dedeman, și-a înjumătățit profitul net. Prima tendință negativă într-un ciclu multianual de creștere - GRAFIC CITEȘTE ȘI Cemacon, deținută de fondatorii Dedeman, și-a înjumătățit profitul net. Prima tendință negativă într-un ciclu multianual de creștere - GRAFIC

În Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor ar urma să fie ponunțat un vot pentru apobarea unui plafon de până la 300,00 milioane de euro pentru emiterea de obligațiuni verzi și mandatarea Consiliului de Administrație de a stabili parametrii emisiunilor de obligațiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
electrica
bursa
bvb
dividende
obligatiuni