Electroaparataj, companie aflată în portofoliul Broadhurst, trece pe pierdere

Electroaparataj, companie aflată în portofoliul Broadhurst, trece pe pierdere
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 13 feb 2018

Deși a obținut anul trecut venituri în creștere cu aproape 3%, compania Electroaparataj și-a evaporat profitul net de 1,4 milioane lei din anul 2016 și a trecut pe pierdere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Electroaparataj București (ELJ) a realizat în anul 2017 venituri totale din exploatare de 17,49 milioane lei, cu 2,70% mai mare decât cele de 17,03 milioane lei din exercițiul financiar, conform raportării preliminare anuale a emitentului postată pe portalul Bursei de Valori București la finalul ședinței de tranzacționare de ieri.

Ofertă imobiliară: Romcarbon Buzău, controlat de omul de afaceri taiwanez Hung Ching Ling, se pregătește să caute un cumpărător pentru un teren de peste 7 hectare CITEȘTE ȘI Ofertă imobiliară: Romcarbon Buzău, controlat de omul de afaceri taiwanez Hung Ching Ling, se pregătește să caute un cumpărător pentru un teren de peste 7 hectare

Cheltuielile din exploatare s-au majorat, însă, într-o dinamică superioară, de 19,71%, la 18,34 milioane lei, de la 15,32 milioane lei. Aceasta a contribuit la înregistrarea unei pierderi operaționare de aproape 855.000 de lei, față de profitul din exploatare de 1,70 milioane lei din 2016. La nivel net, pierderea este de apoximativ 792.000 de lei, comparativ cu profitul net de 1,42 milioane lei din intervalul similar al anului precedent.

Electroaparataj, companie care are ca acționar majoritar fondul înregistrat în Cipru, Broadhurst Investments, cu 55,31%, este listată la cota Bursei de Valori București. La ultimul preț de închidere de 0,1770 lei/acțiune al titlurilor firmei, capitalizarea bursieră a acesteia este de 8,26 milioane lei (1,77 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
electroaparataj
bursa
bvb
broadhurst investment