Fostul director general al SAI Muntenia pleacă și din CA de la Biofarm

Fostul director general al SAI Muntenia pleacă și din CA de la Biofarm
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 25 nov 2015

Gabriel Filimon și-a anunțat demisia din Consiliul de Administrație al Biofarm în ziua în care a pierdut și șefia societății de administrare a SIF Muntenia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Fostul director general al SAI Muntenia, societatea care administrează SIF Muntenia (SIF4), părăsește și Consiliul de Administrație al Biofarm București (BIO), invocând motive personale. Decizia a fost comunicată astăzi Bursei de compania farma și va intra în vigoare începând cu data de 1 decembrie.

Tot azi, SIF Muntenia a anunțat că Filimon și-a încetat mandatul de director general al SAI Muntenia Invest, fiind înlocuit de Gabriela Grigore.

Biofarm este listată la cota Bursei de Valori București și are ca acționar majoritar, în proporție de aproape 51% SIF Muntenia. La prețul închiderii de astăzi de 0,283 lei/acțiune, capitalizarea bursieră a companiei este de 278,86 milioane lei (62,74 milioane euro).
 

viewscnt
Afla mai multe despre
biofarm
sif muntenia
bvb
bursa