Purcelul cu bere

Purcelul cu bere

Sursa foto: Elena Molodavkina / dreamstime.com

scris 16 mar 2021

Producătorul de bere Bermas distribuie un dividend cu randament mai mic de 3%.

Consiliul de Administrație al Bermas Suceava (BRM) a convocat pentru 16-17 aprilie Adunările Generale ale Acționarilor, pe ordinea de zi figurând inclusiv repartizarea câștigului net de 1,66 milioane lei obținut anul trecut. Nu mai puțin de 90,96% din acest profit, respectiv suma de 1,51 milioane lei, va pleca spre acționari sub formă de dividende.

Dividendul brut cu dată a plății 17 august este de 0,07 lei/acțiune și, raportat la ultimul preț de închidere, de 2,4000 lei/acțiune al titlurilor Bermas, aduce investitorilor un randament net de 2,77%.

Evergent Investments, fosta SIF Moldova, lansează ofertă de răscumpărare pentru mai puțin de 1% din acțiunile proprii, la un preț cu 20% peste cel de piață CITEȘTE ȘI Evergent Investments, fosta SIF Moldova, lansează ofertă de răscumpărare pentru mai puțin de 1% din acțiunile proprii, la un preț cu 20% peste cel de piață

În Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor compania care desface berile Bermas, Suceava și Călimani supune spre aprobare a plafoanelor la creditele pe termen scurt pentru finanțarea parțială a activității de producție, in limita valorii totale de 10,00 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
bermas
bere
bvb
bursa
dividende
suceava