SafeTech Innovations – repartizări în valoare de 14 milioane lei către acționari

SafeTech Innovations – repartizări în valoare de 14 milioane lei către acționari

Victor Gânsac, fondator SafeTech Innovations

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 17 mar 2022

Listată la începutul anului trecut, compania de securitate cibernetică SafeTech vizează o majorare cu acțiuni gratuite de aproape 10 milioane lei și distribuirea unui dividend brut de 0,25 lei/acțiune.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al SafeTech Innovations (SAFE) a convocat pentru data de 18 aprilie Adunările Generale ale Acționarilor, pe ordinea de zi figurând propuneri pentru un mix de acordare de acțiuni gratuite și dividende.

Astfel, în Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor va fi un vot asupra unei propuneri de majorare a capitalului social cu suma de 9,97 milioane lei, prin emiterea unui număr de 49,87 milioane acțiuni noi la valoarea nominală de 0,20 lei/acțiune care vor fi distribuite acționarilor înregistrați (ex-data 8 iunie) la o rată de 3 acțiuni noi acordate la fiecare titlu deținut. Astfel, după încheierea operațiunii, capitalul social va fi majorat de la 3,32 milioane lei în 16,62 milioane de acțiuni, la 13,30 milioane lei înglobat în 66,50 milioane acțiuni.

Grup Șerban Holding ajunge pe bursă ca o companie cu capitalizare de peste 70 milioane euro. Care este planul de investiție al companiei CITEȘTE ȘI Grup Șerban Holding ajunge pe bursă ca o companie cu capitalizare de peste 70 milioane euro. Care este planul de investiție al companiei

Pe ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acținanrilor figurează o propunere pentru repartizarea a 67,37% din profitul net de 6,15 milioane lei obținut anul trecut, respectiv suma de 4,15 milioane lei, sub formă de dividende. Valoarea dividendului brut cu dată a plății 16 iunie este de 0,25 lei/acțiune și acesta conferă investitorilor un randament net de 2,05% dacă raportăm la ultimul preț de închidere, de 11,60 lei/acțiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
safetech innovations
bvb
bursa
dividende