Transilvania Broker de Asigurare distribuie un dividend cu randament de 10%

Transilvania Broker de Asigurare distribuie un dividend cu randament de 10%

Sursa foto: Chrupka | Dreamstime.com

scris 24 mar 2023

Listată în anul 2017, compania Transilvania Broker acordă un dividend brut de 2 lei/acțiune.

Transilvania Broker de Asigurare (TBK), unul dintre cei mai constanți plătitori de dividende la cota BVB, are repartizări de cash consistente și în contul anului 2022. Consiliul de Administrație a convocat pentru 26-27 aprilie Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând și distribuția profitului net de 13,57 milioane lei obținut în exercițiul financiar precedent.

Romcarbon acordă un randament de 10% după vânzarea participației de la Green Group, anunțată de Profit.ro. Bani mai sunt încă pe bilanț și AGA din aprilie va decide destinația acestora CITEȘTE ȘI Romcarbon acordă un randament de 10% după vânzarea participației de la Green Group, anunțată de Profit.ro. Bani mai sunt încă pe bilanț și AGA din aprilie va decide destinația acestora

Astfel, nu mai puțin de 10,00 milioane lei, echivalent cu o rată de distribuție de 73,69%, ar urma să plece către acționari la 15 iunie, când este data propusă a plății. Dividendul brut de 2,00 lei/acțiune, calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de 19,85 lei/acțiune, conferă acționarilor un randament de 10,08%.

viewscnt
Afla mai multe despre
transilvania broker
bvb
bursa
dividende