Unanimitate pentru câștigul din bere

Unanimitate pentru câștigul din bere

Sursa foto: Sergii Kolesnyk | Dreamstime.com

scris 21 apr 2022

Bermas, producătorul berilor Bermas, Suceava și Călimani, distribuie un dividend cu randament de 3%, după un vot în AGA în care s-au exprimat favorabil 100% din cei prezenți.

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Bermas Suceava (BRM) a aprobat cu 100% din voturile exprimate propunerea Consiliului de Administrație pentru distribuirea de diviende în sumă totală de 1,61 milioane lei, reprezentând 97,00% din profitul net de 1,66 milioane lei realizat anul trecut.

Profit Piața de Capital.forum: Adrian Tănase, director general BVB - Hidroelectrica are perspectiva de a fi cel mai mare IPO. Susținem ideea de a fi doar la București. Mesaj de la Ministerul Finanțelor: Poate veni pe bursă până la finalul acestui an! CITEȘTE ȘI Profit Piața de Capital.forum: Adrian Tănase, director general BVB - Hidroelectrica are perspectiva de a fi cel mai mare IPO. Susținem ideea de a fi doar la București. Mesaj de la Ministerul Finanțelor: Poate veni pe bursă până la finalul acestui an!

Valoarea dividendului brut propus cu dată a plății 17 august este de 0,075 lei/acțiune și raportată la ultimul preț de închidere, de 2,48 lei/acțiune, conferă acționarilor un randament net de 2,90%.

viewscnt
Afla mai multe despre
bermas
bere
bvb
bursa
dividende
suceava