ULTIMA ORĂ Prima mare companie de stat care își închide conturile la o bancă austriacă

ULTIMA ORĂ Prima mare companie de stat care își închide conturile la o bancă austriacă
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 dec 2022

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunțat că Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a decis să își închidă conturile de la BCR, el arătând că și alte companii aflate în coordonarea Ministerului Transporturilor vor face acest lucru, ”pentru că au găsit condiții mai bune la CEC”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Și-a anunțat o anumită intenție (de a-și muta conturile de la BCR la CEC) și știu că vor face, mi-au spus și mie”, a spus Sorin Grindeanu, citat de News.ro.

PORTRET Miliardarul cu păr rebel, tricou și prieteni celebri. Cum s-a transformat peste noapte Sam Bankman-Fried din „cavalerul alb” în deținut CITEȘTE ȘI PORTRET Miliardarul cu păr rebel, tricou și prieteni celebri. Cum s-a transformat peste noapte Sam Bankman-Fried din „cavalerul alb” în deținut

Ministrul Transporturilor a arătat că nu doar CNAIR, ci și alte companii aflate în coordonarea Ministerului Transporturilor vor face acest lucru, ”fie că vorbim de Portul Constanța, fie că vorbim de Aeroportul București și toate celelalte, pentru că au găsit condiții mai bune la CEC”.

”E o explicație cât se poate de simplă”, a mai spus Grindeanu. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
sorin grindeanu