Fintech-ul austriac Bitpanda, având în management și o româncă, pornit ca o platformă de criptomonede, atinge o evaluare de 4,1 miliarde de dolari

Fintech-ul austriac Bitpanda, având în management și o româncă, pornit ca o platformă de criptomonede, atinge o evaluare de 4,1 miliarde de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 aug 2021

Fintech-ul austriac Bitpanda, având în management și o româncă, a atras 263 de milioane de dolari, pentru a-și dezvolta echipa și a investi în tehnologie, expansiune internațională și creștere, la o evaluare de 4,1 miliarde de dolari, mai mult decât triplul evaluării anterioare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Runda de investiții serie C a fost condusă de Valar Ventures, cu participarea LeadBlock Partners, Jump Capital, Alan Howard și REDO Ventures.

Înființată în Austria în 2014 de Eric Demuth, Paul Klanschek și Christian Trummer (foto), Bitpanda a pornit la drum ca o platformă de trading de criptomonede. În timp, compania s-a transformat într-o platformă de investiții.

Scad prețurile la cazare pe litoral, în România și în Bulgaria. Viitoarele tarife CITEȘTE ȘI Scad prețurile la cazare pe litoral, în România și în Bulgaria. Viitoarele tarife

Având sediul în Viena, Bitpanda are o echipă de peste 500 de persoane, reprezentând 50 de naționalități, precum și hub-uri fizice și birouri în Barcelona, Berlin, Cracovia, Londra, Madrid, Milano, Paris. 

Recent s-au alăturat companiei românca Irina Scarlat - fost Lead Marketing Manager la Uber și Global Head of Growth la Revolut - în funcția de Chief Growth Officer; Lindsay Ross, ex-Adyen și MessageBird, în funcția de Chief HR Officer, Joao Luis, ex-Farfetch, în funcția de VicePreședinte Engineering; și Michael Keskerides, ex-N26, în funcția de VicePreședinte Produs.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitpanda
scarlat