Firma de avocatură Stratulat Albulescu a asistat startup-ul CODA Intelligence în cadrul unei runde de finanțare de tip Seed de 800.000 euro

Firma de avocatură Stratulat Albulescu a asistat startup-ul CODA Intelligence în cadrul unei runde de finanțare de tip Seed de 800.000 euro
scris 22 iun 2020

Runda de finanțare a fost condusă de Early Game Venture (fond de investiții cu capital de risc, activ pe piața din România, care vizează startup-uri ce creează noi industrii pe piețele emergente din Europa), cu participarea ROCA X, un fond de investiții în tehnologie și a altor investitori privați.

Runda de finanțare ridică investiția disponibilă pentru această etapă de dezvoltare a startupului la aproximativ 1 milion de euro. Cei de la CODA Intelligence vor folosi întreaga sumă pentru dezvoltarea și trecerea în etapa următoare a startup-ului, mai precis expansiunea produsului CODA Footprint (o platformă de cyber security dedicată IMM-urilor) și licențierea acestuia pe piața din Statele Unite.

CODA Intelligence (www.codaintelligence.com) este startup de tehnologie activ în zona de cyber security. Folosind tehnologii de tip Machine Learning si Big Data, produsul CODA Footprint analizează sistemul informatic al companiei utilizatoare și îi alcătuiește o amprentă dinamică de securitate, care ține cont inclusiv de fluxurile de informații electronice care circulă în sistem zi de zi. Platforma CODA Footprint reprezintă o oportunitate pentru partenerii de tip MSP (Managed Service Providers), oferindu-le acestora capacitatea de a livra servicii de tip managed cyber security services clientilor lor din orice cloud privat sau public,  fara a angaja investitii masive in echipe de ethical hacking.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Managing Partner Silviu Stratulat și Managing Associate Cristina Man, cu sprijinul Roxanei Ioncu - Associate, toți trei aparținând grupului dedicat de Tech M&A.

viewscnt
Afla mai multe despre
coda intelligence
roca x