First Bank îl recrutează pe fostul Marketing Manager de la ING

First Bank îl recrutează pe fostul Marketing Manager de la ING
scris 14 nov 2019

Cu o experiență de 12 ani în marketing și după 20 de ani la ING, Viorel Ruse preia controlul marketing-ului First Bank. 

Acesta va coordona strategia de marketing, digital și brand experience, precum și întreaga zonă de comunicare internă și externă a băncii deținută de fondul de investiții J.C. Flowers.

GRAFICE Piața românească de bunuri de folosință îndelungată a atins 2,27 miliarde euro CITEȘTE ȘI GRAFICE Piața românească de bunuri de folosință îndelungată a atins 2,27 miliarde euro

Viorel Ruse a lucrat la ING din anul 2007, unde a ocupat diverse poziții, printre care și cea de Marketing Manager.

First Bank operează prin intermediul a 59 de sucursale și are aproximativ 130.000 de clienți activi.

J.C. Flowers este una dintre principalele firme din domeniul investițiilor private, dedicată investițiilor globale în industria serviciilor financiare. Fondată în 1998, firma a investit peste 15 miliarde de dolari în 52 de companii de portofoliu din 17 țări, într-o varietate de subsectoare ale industriei financiare, printre care se numără domeniul bancar, asigurări și reasigurări, firme de valori mobiliare, servicii financiare specializate și servicii de management al activelor.

J.C. Flowers gestionează active de aproximativ 6 miliarde de dolari și are birouri în New York și Londra.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
viorel ruse
ing
first bank