Hyperhuman atrage o finanțare de 200.000 euro

Hyperhuman atrage o finanțare de 200.000 euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mar 2023

Hyperhuman, platforma video bazată pe inteligență artificială, creată pentru industria de sănătate și fitness, anunță începutul unui proiect de cercetare și dezvoltare finanțat prin intermediul unui grant tehnologic primit prin EEA și Norway Grants. Beneficiind de acest sprijin important, Hyperhuman își propune să folosească cele mai recente tehnologii de inteligență artificială pentru a automatiza procesul de producție și livrare a conținutului video.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Blue Air - în insolvență CITEȘTE ȘI Blue Air - în insolvență

„Credem că inteligența artificială are puterea de a revoluționa modul în care conținutul video este creat și livrat în industria de sănătate și fitness”, a declarat CEO-ul Hyperhuman, Bogdan Predușcă.

În prezent, Hyperhuman lucrează cu circa 160 de organizații și 5.000 de creatori de conținut de fitness pe platformă care provin preponderent din USA, Canada, UK și Australia.

Recent, Hyperhuman a anunțat o serie de parteneriate strategice și integrări cu puternice studiouri de producție video, pionieri în computer vision, agregatori pentru wearables și agenții de transformare digitală, precum 1FitLife, LeisureLabs, Wix, Rook sau Asensei.

„Acest grant ne va permite să accelerăm inovarea. Obiectivul nostru este să devenim platforma de conținut de fitness și sănătate preferată la nivel global.”, adaugă Bogdan Predușcă.

viewscnt
Afla mai multe despre
hyperhuman
finantare