"Il Fenomeno" își vinde clubul de fotbal unui antreprenor din hipermarketuri

"Il Fenomeno" își vinde clubul de fotbal unui antreprenor din hipermarketuri
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 apr 2024

Ronaldo, fostul atacant al grupării braziliene (1993-94) și legendă a echipei naționale de fotbal a Braziliei, va vindde clubul de fotbal brazilian Cruzeiro, pe care l-a cumpărat în decembrie 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

 'Il Fenomeno' ar urma să predea controlul clubului brazilian, la care deține 90% din acțiuni, în cursul săptămânii, arată news.ro.

CONFIRMARE Proprietarul Mega Image lansează în România un hub tech CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Proprietarul Mega Image lansează în România un hub tech

Cumpărătorul este Pedro Lourenço, un antreprenor de succes în sectorul hipermarketurilor, care a sprijinit deja clubul în ultimele luni, ajutând la recrutarea mai multor jucători. El deține brandul Supermercados BH, fondat în 1996.

Echipa din statul Minas Gerais a urcat din nou în Serie A braziliană la finalul sezonului 2022, dar de atunci a obținut rezultate modeste în Brasileirao (locul 14 în 2023, Cruzeiro ocupă în prezent locul 7 după patru etape).

 CONFIRMARE JT Grup Oil, controlat de un fost șef ALDE, își pregătește venirea la bursă CITEȘTE ȘI CONFIRMARE JT Grup Oil, controlat de un fost șef ALDE, își pregătește venirea la bursă

Deși se va retrage din funcția de președinte al clubului, Ronaldo nu a spus încă dacă va păstra o participație la Cruzeiro sau se va retrage complet.

viewscnt
Afla mai multe despre
ronaldo
fotbal