Americanii de la 3Pillar Global inaugurează la Iași al treilea centru de dezvoltare din România

Americanii de la 3Pillar Global inaugurează la Iași al treilea centru de dezvoltare din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 sep 2017

Companie americană de servicii IT, 3Pillar Global, prezentă pe piața din România din 2009, inaugurează cel de-al treilea centru de dezvoltare din țară la Iași.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Iași s-a dovedit a fi alegerea ideală pentru noi, obiectivul nostru fiind de a replica succesul pe care l-am avut până acum cu centre deja deschise în Cluj-Napoca și Timișoara. La fel ca celelalte două orașe unde operăm cu succes în România, Iași este un oraș dinamic care reușește să atragă talente de top cu abilități tehnice deosebite. Suntem foarte entuziasmați că am reușit deja să aducem colegi noi aici și ne propunem să creștem substantial echipa de aici până la finalul acestui an. 3Pillar Global se adresează acelor specialiști IT care își doresc să facă parte din echipe extrem de performante și să dezvolte produse ce se bazează pe tehnologii de ultimă oră, într-o companie cu o cultură organizațională aparte”, a declarat David DeWolf, CEO-ul companiei.

Biroul cu o suprafață totală de 700 de metri pătrați situat în zona centrală a orașului, în ansamblul Moldova Business Center, va găzdui aproximativ 50 de ingineri și specialiști IT până la finalul acestui an, urmând ca numărul angajaților să crească la 100.

Utilizatorii din România ai Whatsapp și Facebook, vizați de false campanii promoționale cu premii fictive în vouchere sau bilete de avion CITEȘTE ȘI Utilizatorii din România ai Whatsapp și Facebook, vizați de false campanii promoționale cu premii fictive în vouchere sau bilete de avion

În centrul de dezvoltare din Iași, 3Pillar Global vizează să atragă specialiști senior și de nivel mediu cu o experiență de minim 2 ani de zile în IT și competențe dovedite în tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web (Java, Phyton, Ruby on Rails, Front End), mobile (iOS și Android) și testare care se vor alătura celor 450 de angajați din România.

3Pillar Global Romania face parte dintr-o companie internațională înființată în 2006 în Statele Unite ale Americii, care desfășoară operațiuni pe trei continente.

viewscnt
Afla mai multe despre
3pillar global
centru dezvoltare
iasi