Aplicația de prelucrare video DaVinci Resolve, disponibilă pe iPad

Aplicația de prelucrare video DaVinci Resolve, disponibilă pe iPad
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 dec 2022

Una dintre cele mai bune aplicații gratuite de prelucrare video, DaVinci Resolve, este acum disponibilă pe tabletele vândute de Apple.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Utilizatorii tabletelor iPad, în special cei care dețin unul din noile modele, pot acum să descarce și să instaleze din App Store celebra aplicație de prelucrare video DaVinci Resolve.

Dezvoltată de Blackmagic Design, DaVinci Resolve este o aplicație foarte puternică și complexă pentru prelucrare video, folosită inclusiv de marile studiouri de film.

Aplicația TikTok a fost interzisă pe dispozitivele gestionate de Camera Reprezentanților a Statelor Unite CITEȘTE ȘI Aplicația TikTok a fost interzisă pe dispozitivele gestionate de Camera Reprezentanților a Statelor Unite

Producătorul recomandă folosirea aplicației de tabletele iPad Pro cu chipset-uri M1 și M2, din cauza puterii semnificative de procesare necesară pentru prelucrarea video.

Aplicația funcționează și pe versiunile mai vechi, însă, în funcție de puterea de procesare disponibilă, anumită facilități, precum prelucrarea filmărilor 4K, ar putea fi dezactivate automat.

Versiunea de iPad are interfața optimizată atât pentru utilizarea pe bază de comenzi touch, cât și pentru folosirea mouse-ului și tastaturii în urma conectării tabletei la un monitor extern - această facilitate este disponibilă doar pe iPad-urile cu M1 sau M2.

Versiunea Premium, DaVinci Resolve Studio, este disponibilă separat pentru 95 de dolari, achiziție unică fără abonament lunar.

viewscnt
Afla mai multe despre
davinci resolve
ipad
aplicatie
prelucrare video
apple