Apple lansează știrile audio pentru News+ și o funcție prin care telefonul poate fi folosit pentru a deschide mașina

Apple lansează știrile audio pentru News+ și o funcție prin care telefonul poate fi folosit pentru a deschide mașina
scris 16 iul 2020

Un nou update de iOS, care poartă indicatorul 13.6, este disponibil pentru utilizatorii dispozitivelor mobile Apple și vine cu câteva noutăți importante.

Serviciul de știri News+, care costă 10 dolari pe lună, primește acum o componentă audio, prin care utilizatorii pot asculta cele mai noi știri ca la radio. Disponibilă, pentru început, doar în Statele Unite, această funcție grupează într-un tab nou știri audio produse de Apple cu acordul publicațiilor.

Noua facilitate seamănă mult cu modul în care funcționează podcast-urile. Utilizatorul are acces la o listă de articole audio care pot fi redate unul după altul, precul un playlist muzical.

Twitter - victima unui atac fără precedent. Hackerii au spart conturile unui număr mare de personalități și companii, printre care Obama, Musk, Gates, Bezos, Apple, Uber, pentru o campanie de crypto scam CITEȘTE ȘI Twitter - victima unui atac fără precedent. Hackerii au spart conturile unui număr mare de personalități și companii, printre care Obama, Musk, Gates, Bezos, Apple, Uber, pentru o campanie de crypto scam

O altă noutate importantă este Car Key, o funcție care se dorește a fi o cheie digitală pentru mașină. Folosind conexiunea NFC, aceasta poate să deblocheze și să pornească o mașină compatibilă.

Cheile digitale pentru mașină pot fi trimise rudelor sau prietenilor prin iMessage. Și mai interesant, această funcție poate fi folosită până la 5 ore după ce telefonul s-a descărcat, beneficiind de o cantitate de energie de rezervă înmagazinată în device.

Același update aduce posibilitatea notării și urmăririi anumitor simptome, precum dureri de cap, frisoane, usturimi în gât etc., în aplicația Health.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ios