Bitdefender numește un nou country manager pentru România și Moldova

Bitdefender numește un nou country manager pentru România și Moldova

Ion Georgescu

scris 25 mai 2021

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender anunță promovarea lui Ion Georgescu în poziția de country manager România și Moldova.

În noul rol, Georgescu va răspunde de creșterea vânzărilor, retenția și fidelizarea clienților și partenerilor prin comunicare permanentă și programe dedicate de recompensare. Strategia de dezvoltare are în vedere și promovarea noilor soluții de securitate pentru MSP (Managed Service Provider) și a serviciilor de administrare a detecției și răspunsului la incidente de securitate informatică (Managed Detection and Response). 

Google va deschide primul său magazin fizic la New York CITEȘTE ȘI Google va deschide primul său magazin fizic la New York

Georgescu lucrează în companie din 2015, timp în care a jucat un rol strategic în obținerea poziției Bitdefender de lider în vânzări de soluții de securitate către segmentul enterprise pe piața locală.

Promovarea vine în contextul în care atacurile cibernetice au scos la iveală pe durata pandemiei punctele slabe ale organizațiilor și au relevat dependența tuturor proceselor organizaționale și operaționale de funcționarea neîntreruptă a tehnologiilor digitale. Astfel, cererea pentru soluții de securitate a crescut, iar companiile vor fi nevoite să continue să adopte și să sporească regulile de securitate IT prin implementarea noilor tehnologii și, totodată, să crească nivelul de conștientizare și instruire în rândul angajaților – plecând de la scenariul muncii de oriunde pe termen lung.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitdefender
ion georgescu