Bitdefender o numește pe Monika Goldberg, în trecut la McAfee și Cisco, vicepreședinte pentru corporate marketing

Bitdefender o numește pe Monika Goldberg, în trecut la McAfee și Cisco, vicepreședinte pentru corporate marketing

Monika Goldberg

Profit.ro
Profit.ro
scris 13 sep 2018

Producătorul român de aplicații de securitate cibernetică Bitdefender a numit-o pe Monika Goldberg la conducerea departamentului global de corporate marketing.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Monika Goldberg a ocupat poziții în rândul unor companii precum McAfee și Cisco are experiență în domenii precum securitate pentru cloud, marketing, management de produs și dezvoltare de business. Ea va lucra din sediul enterprise al companiei din Santa Clara, California, și va sprijini obiectivele de creștere cu două cifre a vânzărilor companiei.

În următoarele luni, Monika Goldberg va lucra la strategia de poziționare a companiei, la extinderea notorietății rețelei de threat intelligence și la crearea de programe de engagement între companie și clienți, industrie și analiști.

VIDEO Noul Apple Watch Series 4 poate face analize EKG. Va ști când utilizatorul cade sau se împiedică și va suna automat la serviciul de urgențe CITEȘTE ȘI VIDEO Noul Apple Watch Series 4 poate face analize EKG. Va ști când utilizatorul cade sau se împiedică și va suna automat la serviciul de urgențe

În prezent, Bitdefender și-a stabilit prezența locală în Australia, SUA, Franța, Germania, Danemarca, Spania, Italia, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Suedia, Canada.

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări. În decembrie, Fondul de investiții Vitruvian Partners a devenit al doilea cel mai mare acționar al Bitdefender, principalul producător român de aplicații software de securitate, cumpărând un pachet minoritar de aproximativ 30%, deținut de fondul de investiții Axxess Capital. Ca urmare a acestei tranzacții, valoarea companiei Bitdefender a fost stabilită la peste 600 de milioane de dolari.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
bitdefender
monika goldberg
corporate marketing