CONFIRMARE Irlandezii de la Boundless aduc în România o platformă dedicată angajaților remote: Aveți talente fantastice!

CONFIRMARE Irlandezii de la Boundless aduc în România o platformă dedicată angajaților remote: Aveți talente fantastice!
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 9 nov 2022

Decizia irlandezilor de la Boundless - o platformă care furnizează firmelor instrumente de angajare și administrare de personal pentru munca la distanță – privind intrarea în România s-a bazat pe cererea din partea clienților globali și pe talentele fantastice oferite de piața locală, anunță compania, confirmând astfel operațiunea anunțată de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Clienții noștri angajează în principal lucrători cu cunoștințe (categorie care cuprinde printre altele programatori, medici, ingineri și arhitecți, n.r.) și credem că România are un talent fantastic în acest domeniu, iar companiile ar dori să profite de el. Îi ajutăm doar să facă asta în mod legal și conform, fără a fi nevoie să se înființeze la nivel local sau să mute persoana respectivă. Astfel, ajutăm și la democratizarea accesului la locuri de muncă bine plătite pentru talentul din România”, a declarat pentru Profit.ro Dee Coakley, CEO și cofondator Boundless.

Boundless ia în calcul, când analizează extinderea pe o piață nouă, cererea clienților existenți și potențiali de angajare, dar și ușurința privind deschiderea și funcționarea viitoarei filiale.

Musk, replică pe Twitter: Puteți să vă plângeți, dar scoateți banul! CITEȘTE ȘI Musk, replică pe Twitter: Puteți să vă plângeți, dar scoateți banul!

“Decizia strategică de a selecta România ca una dintre următoarele țări în care să se extindem a fost luată pentru că am primit cereri din partea clienților și pentru că, atunci când am cercetat modelele de angajare și set-up-ul necesar, am văzut că acestea sunt simple și ușoare. Așa că nu ni s-a părut ceva complicat”, a mai spus Coakley.

Boundless preia obligațiile companiilor partenere și devine angajatorul legal pentru personalul remote – se ocupă de salariile angajaților, plata impozitelor și diversele beneficii oferite. Comisionul companiei este de 8% din sumele achitate ca salarii.

Startup-ul irlandez a fost lansat în 2019 și s-a dezvoltat accentuat în pandemie, când companii din întreaga lume au recrutat și gestionat, în volume mari, personal la distanță.

Anul trecut, Boundless a atras 2,5 milioane euro printr-o rundă de finanțare condusă de Ada Ventures și Fyrfly.

Binance, cea mai mare platformă pentru schimbul de criptomonede din lume, a investit 500 milioane dolari în achiziția Twitter de către Elon Musk CITEȘTE ȘI Binance, cea mai mare platformă pentru schimbul de criptomonede din lume, a investit 500 milioane dolari în achiziția Twitter de către Elon Musk

Compania anunța atunci că urmează să-și dubleze prezența internațională, la peste 35 de subsidiare. Boundless are acum activități în 24 de piețe din Europa, Australia, America de Nord și America de Sud și vrea să se extindă în alte peste 40 de țări, printre care România, Serbia, Slovenia, Japonia, Emiratele Arabe Unite, China și Coreea și Africa de Sud.

Compania a fost fondată de două antreprenoare irlandeze, Dee Coakley și Emily Castles, acestea conducând business-ul din pozițiile de director general, respectiv director tehnic.

viewscnt
Afla mai multe despre
boundless remote lansare