Detalii privind viitorul Galaxy Note 10, cu puțin înainte de lansare

Detalii privind viitorul Galaxy Note 10, cu puțin înainte de lansare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 iul 2019

Cu două săptămâni înainte de prezentarea oficială, majoritatea dotărilor tehnice ale celui de-al doilea flagship Samsung de anul acesta nu mai sunt un secret.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Surse apropiate producătorului coreean susțin că, pentru prima oară în cazul acestui model, vor exista două variante de Note 10, diferența dintre ele făcându-se atât în ceea ce privește dotările tehnice, cât și dimensiunii ecranului.

Versiunea mai mare, care se pare că va purta denumirea Note 10 Plus, ar urma să aibă un ecran AMOLED de 6,8 inch și rame mai înguste în jurul acestuia decât modelul din urmă cu un an.

Există șanse mari ca Samsung să pună pe viitorul său flagship chipset-ul Snapdragon 855 Plus, prezentat în urmă cu doar o săptămână de Qualcomm și deja integrat de Asus în Rog Phone II.

Huawei începe concedierile CITEȘTE ȘI Huawei începe concedierile

Configurația de bază urmează să înceapă de la 8 GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare. Memoria RAM ar urma să ajungă și la 12 GB în cazul versiunilor mai scumpe.

Ambele versiuni de Note 10 vor folosi un sistem rapid de încărcare cu 45 watts în cazul alimentării cu fir și 20 watts pentru încărcarea wireless. Versiunea Plus ar putea fi dotată cu o baterie de 4.300 mAh.

Sistemul foto va fi compus din trei camere, alături de camera principală de 12 MP urmând să fie montate o cameră tele și una ultra-wide.

Galaxy Note 10 va fi prezentat oficial pe 7 august.

viewscnt
Afla mai multe despre
smasung
galaxy note
smartphone