Deutsche Telekom vizează prima poziție pe piața din SUA

Deutsche Telekom vizează prima poziție pe piața din SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iun 2020

Directorul general de la Deutsche Telekom, Tim Hoettges, a anunțat vineri că grupul german vizează poziția de lider de piață în SUA, după ce subsidiara T-Mobile US a finalizat preluarea rivalului Sprint, în cadrul unei tranzacții cu o valoare de 23 de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

"Vom deveni numărul 1 în SUA", a spus Tim Hoettges, într-un discurs ținut cu ocazia Adunării Generale anuale a Acționarilor Deutsche Telekom, care anul acesta a fost organizată online în contextul pandemiei de COVID-19, scrie Agerpres.

Mircea Bica, CEO Nova Power & Gas: Orice consumator din România își poate schimba ONLINE furnizorul de gaze, fără întreruperi, fără riscuri și cu economii substanțiale la factură CITEȘTE ȘI Mircea Bica, CEO Nova Power & Gas: Orice consumator din România își poate schimba ONLINE furnizorul de gaze, fără întreruperi, fără riscuri și cu economii substanțiale la factură

Finalizarea fuziunii dintre T-Mobile US și Sprint a cimentat poziția a treia deținută de T-Mobile în topul operatorilor telecom din SUA, după AT&T și Verizon.

Tot vineri, Tim Hoettges a promis că va face din Deutsche Telekom cea mai mare companie pe segmentul de fibră optică din Germania și Europa, precum și lider în ceea ce privește rețelele de telefonie mobilă 5G.

Hoettges a confirmat și previziunile Deutsche Telekom pentru acest an, subliniind rezistența grupului în fașa pandemiei de coronavirus. În 2020, Deutsche Telekom mizează pe un profit operațional de 25,5 miliarde euro și a propus acordarea unor dividende în valoare de 0,60 euro pentru anul 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche telekom
sua