Samsung va prezenta noul Galaxy S9 prin intermediul realității augmentate

Samsung va prezenta noul Galaxy S9 prin intermediul realității augmentate
scris 21 feb 2018

Viitorul flagship Samsung va putea fi văzut într-un mod virtual prin intermediul aplicației oficiale dedicate evenimentului de lansare.

În cadrul aplicației mobile Unpacked 2018, pe care Samsung a dezvoltat-o special pentru evenimentul de lansare al lui Galaxy S9, a fost descoperit un cod software care va fi activat în momentul prezentării oficiale și prin care telefonul va putea fi văzut prin intermediul realității augmentate.

Folosind propriul telefon, fiecare parte și variantă de coloristică a lui Galaxy S9 va putea fi studiată în detaliu mișcând și rotind ecranul ca și cum s-ar încerca luminarea unei zone întunecoase cu ajutorul lanternei.

Serverele Tesla au fost accesate de hackeri și folosite pentru a mina monede virtuale CITEȘTE ȘI Serverele Tesla au fost accesate de hackeri și folosite pentru a mina monede virtuale

Modul virtual de studiere al noului flagship Samsung se pare că va putea fi inițiat doar în urma scanării legitimației de presă, ceea ce trădează faptul că Samsung ar vrea că vizualizarea să fie disponibilă doar jurnaliștilor invitații la eveniment.

Însă, dacă nu există alte limitări, cu ajutorul unei fotografii a unei legitimații de presă, modul virtual al aplicației Unpacked 2018 ar putea fi accesat de oriunde și de către orice utilizator.

Galaxy S9 va fi prezentat oficial duminică 25 februarie, cu o zi înainte de deschiderea oficială a celui mai important târg anual de tehnologii mobile, Mobile World Congress, care se va desfășura la Barcelona.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s9
realitate augmentată
smartphone