Donald Trump deține peste 3.000 de domenii web

Donald Trump deține peste 3.000 de domenii web
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 feb 2017

Președintele Americii, Donald Trump, a cumpărat în 20 de ani peste 3.000 de domenii de internet.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform CNN Money, Donald Trump, deține, mai exact, 3.643 de domenii web. Unele dintre acestea sunt folosite pentru promovarea propriilor afaceri, în timp ce o parte importantă conțin cuvinte folosite adesea pentru criticarea sa.

Printre cele peste 3.000 de domenii deținute, se numără nume legitime precum:

  • TrumpEmpire.com
  • TrumpBuilding.com
  • TrumpOrganization.com
În 4-5 Aprilie la WeLoveDigital.forum afli în premieră tendințele care vor guverna industria digitală în 2017 CITEȘTE ȘI În 4-5 Aprilie la WeLoveDigital.forum afli în premieră tendințele care vor guverna industria digitală în 2017

La polul opus, se numără domenii ca:

  • TrumpNetworkFraud.com
  • TrumpPyramidScheme.com
  • TrumpNetworkPonziScheme.com
  • TrumpNetworkSucks.com
  • TrumpNetworkMarketingFraud.com
  • TrumpScam.com

Acestea din urmă, contrar aparențelor, nu sunt o formă de recunoaștere a vreunor afaceri dubioase. Cel mai probabil, domeniile de acest gen au fost cumpărare pentru a nu fi folosite de către criticii lui Trump împotriva sa.

157 dintre domenii, spre exemplu, sunt în legătură cu Trump University. În legătură cu această universitate, care a fost închisă în 2011, Trump a fost dat în judecată pentru fraudă. Cu două zile înainte de a fi numit președinte, Trump a ajuns la un acord pentru încetarea judecății, plătind 25 de milioane de dolari.

Există voci care susțin că achizițiile de domenii făcute de Trump trădează unele din planurile de viitor ale acestuia. Un exemplu în această direcție este domeniul VoteAgainstTrump.com, cumpărat încă din 2012. Dacă e așa, domeniul TrumpRussia.com nu este un semn bun.

viewscnt
Afla mai multe despre
internet
domenii
donald trump