Druid, dezvoltator de chatboți înființat în 2018 de Liviu Drăgan, a atras o finanțare de 2,5 milioane de dolari

Druid, dezvoltator de chatboți înființat în 2018 de Liviu Drăgan, a atras o finanțare de 2,5 milioane de dolari

Liviu Drăgan

scris 12 ian 2021

Druid, dezvoltator de chatboți înființat de Liviu Drăgan, operațiune anunțată în premieră de Profit.ro, a atras o nouă rundă de finanțare, de 2,5 milioane de dolari. Runda a fost condusă de fondul de investiții GapMinder cu 2,2 milioane de dolari. Restul a fost investit de Early Game Ventures și investitori privați. 

DRUID are investiții totale de 5,8 milioane de dolari atrase de la lansarea companiei, în 2018. 

Atenție - Taxă pe ambalaje, pregătită să fie introdusă în magazine. Garanție de 50 bani impusă la plată pentru fiecare sticlă, doză și PET, dar cu excepții. Cum pot fi recuperați banii CITEȘTE ȘI Atenție - Taxă pe ambalaje, pregătită să fie introdusă în magazine. Garanție de 50 bani impusă la plată pentru fiecare sticlă, doză și PET, dar cu excepții. Cum pot fi recuperați banii

Veniturile recurente DRUID au crescut cu 580% în 2020 față de 2019, în contextul în care piața soluțiilor conversaționale bazate pe inteligență artificială este estimată că va avea o rată medie de creștere de 22% în următorii patru ani, ajungând la 13.9 miliarde de dolari în 2025, conform unui studiu Marketsandmarkets. 

“Noua rundă de finanțare va fi utilizată pentru lansarea de noi soluții de automatizare con-versațională pentru dezvoltarea componentelor de inteligență artificială, dar și pentru acceler-area operațiunilor comerciale din piețele interne și externe. Ambiția noastră este ca DRUID să fie cel mai important partener de AI din Europa și să asigure fiecărui salariat un asistent virtual. Suntem extrem de încrezători și motivați să uimim prin tehnologia noastră întreaga lume”, spune Liviu Drăgan, CEO DRUID.

viewscnt
Afla mai multe despre
druid
liviu drăgan