Facebook a prezentat noi funcții pentru Instagram, cu capacitatea de a salva postările uilizatorilor

Facebook a prezentat noi funcții pentru Instagram, cu capacitatea de a salva postările uilizatorilor
scris 6 dec 2017

Facebook a prezentat marți noi funcții ale Instagram, cu capacitatea de a salva postările utilizatorilor, la o zi după anunțarea unui serviciu de mesagerie pentru copii, relatează MarkteWatch.

Operatorul gigant al rețelei de socializare Facebook a anunțat că utilizatorii Instagram Stories vor putea beneficia de salvarea automată a postărilor utilizatorilor, într-o arhivă privată, după 24 de ore de la publicarea acestora. Anterior, mesajele postate dispăreau automat după o zi, scrie News.ro.

Utilizatorii vor mai putea să păstreze conținutul ”Stories” în partea de sus a profilului lor, o perioadă lungă de timp, printr-o nouă funcție numită Stories Highlights.

Facebook caută noi soluții prin care să concureze serviciul  Snapchat al companiei Snap.

EXCLUSIV Compania israeliană CymbIoT, cu CA condus de fostul șef al Consiliului de Securitate al Israelului, a intrat în România. Generalul Marcel Opriș, fostul șef STS, recrutat pentru a supraveghea operațiunile locale CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Compania israeliană CymbIoT, cu CA condus de fostul șef al Consiliului de Securitate al Israelului, a intrat în România. Generalul Marcel Opriș, fostul șef STS, recrutat pentru a supraveghea operațiunile locale

În urmă cu o zi, Facebook a anunțat Messenger Kids, o versiune a aplicației sale de chat creată special pentru copii.

Messenger Kids este o aplicație dedicată, conform celor de la Facebook, copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Noua aplicație nu necesită un cont de Facebook din partea copiilor și acordă părinților drepturi de administrator.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
instagram